Är Bitcoiners A ** -Hål?

Vi har kallats ”Toxic Bitcoin Maximalists” som ett försök till förolämpning. Vi tappar inte, vi bär det som ett hedersmärke. Vi ber inte om ursäkt för vår saklighet, vårt förtroende eller vår meme-krigföring. Du hittar oss på Twitter och svarar på svaga argument mot bitcoin (de är alla svaga) med „Ha kul att vara fattiga“ snarare än att försöka övertala den allvarliga motståndaren eller den lata kritikern. Michael Saylor hänvisar lämpligen till bitcoiners som „Cyber ​​Hornets“, inte bara för att hornets har stingers, utan förmodligen för att hornets tjänar ett större syfte som upprätthåller det bredare ekosystemet.

Saken är, Bitcoiners har rätt. Vilket nödvändigtvis betyder att varje annan ekonomisk filosofi är fel. Slutet. Guld är det inte. Fiat är i princip toalettpapper. Altcoins? LOL.

Nej, Bitcoin är lösningen

Vår övertygelse om Bitcoins oundviklighet är ett naturligt framväxande fenomen som finns som en funktion för att döda buggarna. Detta betyder inte att en frånvaro av våra roliga memes skulle försvaga nätverket. Men precis som bålgetingar som tjänar till att förhindra skadlig spridning av genomgripande insektspopulationer skyddar vår proaktiva aggression bokstavligen mänsklighetens framtid genom att bevara vårt enda skott mot löftet om befrielse från tyranni. En passiv eller defensiv hållning gör helt enkelt inte.

Genom att skydda nätverket i ett tidigt skede banar vi kontinuerligt vägen för bitcoins uppstigning och dess oundvikliga dominans som den globala valutan. Denna tjänst till världssamhället är underuppskattad och mycket missförstådd. Det är okej! Vår vaksamhet är vår evangelisering. I en värld av subjektiv sanning är vår övertygelse vår marknadsföring. I en kultur översvämmad av hopplöshet ger vår äkta optimism oväntad uppmuntran till dem som svälter efter äkthet.

Den värld vi bor i har blivit en cesspool av lögner och våld

Mycket lite bra finns kvar under solen. Varje institution har blivit korrupt. Orwells vision är över och få verkar bry sig. Det är uppenbart att samhället återställs av kraftfulla krafter, och som vi upplevde 2020 blir det konstigt. Bitcoinare är överens om att en återställning behövs, även om vi insisterar och kommer att råda för att underlätta en återställning denominerad i satoshis. En reSat, om du vill.

Bitcoin själv är svaret på nästan alla makroproblem som mänskligheten står inför. Detta faktum blir alltmer uppenbart för alla som stör sig att titta på en kvalitets YouTube-video som varar 10 minuter med ett uppriktigt öppet sinne. Det vill säga om YouTube inte redan har förbjudit den videon, eftersom den är den korrupta institution som den har blivit.

Vi bor i tider som är skadade av en pågående existentiell nödsituation som kräver fokuserad vaksamhet för att vi ska kunna övervinna. Bitcoinare är bland de snällaste, mest pålitliga och generösa människorna på jorden. En av våra mest populära memes är en uppmaning att vara ödmjuk. Vi har en djup önskan att se våra medmänniskor och kvinnor blomstra. Vi använder humor för att göra våra poäng, samtidigt som vi insisterar på allvaret och brådskandet i vårt nuvarande ögonblick i historien. Vi behöver inte tacksamhet, men vi är medvetna om vikten av att vara tidiga personer och vår förmåga att se vart saker är på väg om vi inte korrigerar kursen med brådska.

När jag var tonåring spelade jag många videospel och var lite lat. Okej, jag var hella lat. Jag kommer aldrig att glömma dagen min pappa konfronterade mig och sa, „George, du måste sluta slösa bort ditt liv och börja ta din framtid på allvar eller annars kommer du att förlora.“