Bitcoin.com Exchange kjøper BOA Exchange for å nå nye markeder

De to selskapene ble kunngjort tidligere denne uken og sa at avtalen forventes å bli sluttført umiddelbart, uten å avsløre de økonomiske vilkårene.

BOA Exchange er en kryptobørs som har samlet en stor brukerbase, og tilbyr gratis alt-tokens i luftdråper og innsatsmynter. Avtalen utvider rekkevidden til Bitcoin.com-utveksling til de underserverte østeuropeiske og Sør-Asia markedsplassene. BOA Exchange kom inn på scenen i 2018 under høyden av ICO-mani og gjorde seg kjent på altcoin- og airdrop-markedet, og tilbyr billige oppføringer og en mengde gratis poletter til medlemmene.

Danske Chaudhry, sjef for Bitcoin.com Exchange uttalte: „Vi er glade for å ha gjort dette oppkjøpet på dette tidspunktet, ettersom det fremmer vår rekkevidde til det europeiske og asiatiske markedet når vi er vitne til en konsolidering i kryptobørsområdet.“

Kilder nær avtalen fortalte nyhetskilden at avtalen vil bestå av en rett kryptotransaksjon med en ukjent mengde Bitcoin Bank Cash (BCH). Når det gjelder hvordan overgangen vil gå ut, vil brukere snart bytte.bitcoin.com for å sjekke saldoen. Imidlertid vil brukere på BOA Exchange ha tid til å enten trekke tokens fra den gamle sentralen og registrere seg for exchange.bitcoin.com for enkelt å overføre til den nye plattformen.

Bitcoin.com Exchange sa også at oppkjøpet kommer på et stort bøyepunkt i bransjen, med nye handelsmenn over hele verden som vedtar krypto og spekulerer i det på grunn av nåværende omstendigheter med ytterligere tillit til markedet. Børsen har sagt at den har sett en mengde nye påmeldinger, alt fra nybegynnere til avanserte handelsmenn de siste par månedene. Dette kan også skyldes de nye marginhandelfunksjonene som er tilgjengelige i børsen.

Om Bitcoin.com Exchange

Oppdraget til Bitcoin.com Exchange er å styrke folk fra hele verden til å handle kryptovalutaer med letthet og selvtillit, fra førstegangshandlere til avanserte handelsfolk. Med høy likviditet, flerspråklig support døgnet rundt og dusinvis av handelspar, supplert med et høyt sikkerhetsnivå, tilbyr vi en attraktiv plattform for handel med enhver kryptovaluta. I løpet av ett år siden lanseringen har vårt børs i gjennomsnitt blitt besøkt av mer enn 500 000 aktive handelsmenn per måned, og dette tallet fortsetter å vokse når du leser denne setningen.