Tiedot: Laitokset ovat nyt kiinnostuneempia Bitcoinista kuin koskaan ennen

Bitcoinin hinta on pysynyt voimakkaan nousutrendin alla viime viikolla. Vaikuttaa siltä, ​​että salauksen perustava vahvuus viime kuukausina on alkanut näkyä sen hinnassa.

Sen viimeisin push korkeampi tapahtuu ennennäkemättömän taustalla hallitusten löysä finanssipolitiikka ympäri maailmaa, samoin kuin vahvat nousutrendit, jotka nähdään useilla markkinoilla – mukaan lukien osakkeet ja hyödykkeet.

Bitcoinilla – kuten kullalla – on monia tunnusomaisia ​​piirteitä olla ”kova omaisuus” ja sellaisena sijoittajat näyttävät lisäävän sille alttiutta, kun maailmantalous tulee tutkimatta vesiä

Tiedot osoittavat, että etenkin instituutiot ovat yhä enemmän mukana krypto markkinoilla, koska kaupankäynnin aktiviteetti CME: ssä on saavuttanut tason, jota koskaan ennen ei ole nähty.

Bitcoinilla ja muilla kiinteillä varoilla on kaikki merkittävät nousutrendit
Sijoittajat, jotka tuntevat olonsa löyhäksi markkinoiden korkeampaa ajamista koskevasta löysästä rahapolitiikasta, vievät suuria määriä pääomaa koville varoille.

Kuluneen kuukauden aikana hopean hinta on pysynyt voimakkaassa nousutrendissä, jonka ansiosta hopean hinta nousi 18 dollarista unssilta lähes 25 dollarin unssiin korkeimpaan hintaan.

Samanlaisia ​​nousuja voi nähdä tarkastellessaan muita jalometalleja

Esimerkiksi kulta on myös tuottanut merkittäviä voittoja. Heinäkuun alussa metallin kauppa oli noin 1.775 dollaria unssilta. Kirjoittamishetkellä se käy kaupassa 1 955 dollaria unssilta.

Bitcoin on myös julkaissut samanlaisen hintatoimenpiteen osoittaen , että sijoittajat kohtelevat sitä laajalti samalla tavalla kuin kultaa ja hopeaa.

Heinäkuun alussa Bitcoinin hinta oli vakaa 9000 dollarin alapuolella. Täällä se on vakiintunut toukokuun alusta.

Viime päivinä se on kuitenkin saanut kiinni voimakkaasta nousutrendistä, joka johti sen korkeuteen 11 400 dollaria. Sen hinta on sittemmin asettunut noin 11 000 dollariin.

Tiedot osoittavat, että laitokset ovat yhä enemmän kiinnostuneita BTC: stä
Institutionaaliset sijoittajat, joilla on valtavia määriä pääomaa alttiina perinteisille markkinoille, suojaavat myös mahdollisesti uhkaavalta taloudelliselta turbulenssilta.

Arcane Researchin tuoreen raportin mukaan instituutioiden Bitcoin-kaupankäynti CME: ssä on lisääntynyt nopeasti viime aikoina.

Institutionaalisesti räätälöityjen alustojen avoin kiinnostus on nyt kaikkien aikojen korkein – 724 miljoonaa dollaria.

„On syytä huomata, että CME: n nykyinen avoin intressi on kaikkien aikojen korkein, 724 miljoonaa dollaria, mikä on selvä osoitus siitä, että useammat institutionaaliset sijoittajat etsivät bitcoin-altistumista.“

CME: n osuus on nyt noin 10 prosenttia salattujen salausmarkkinoiden avoimesta korosta.